In mijn keuken maak ik specifieke gerechten. Uit de zuid-oost Aziatische regio waar ik vandaan kom.Wat voor mij bekend is, is waarschijnlijk nieuw voor u.

1534820_10151972098698922_2061294487_o

The New Food In Town is bedoeld om u nieuwe smaken te brengen.Al is het alleen al omdat ik niet ben opgegroeid met stampot of erwtesoep. Maar wellicht wel met een Aziatische variant. Als ik gevraagd wordt om een ​​menu voor nieuwe klanten te presenteren, begin ik vaak met Filippijnse gerechten.

Door mijn eigen kwinkslag aan gerechten toe te voegen wordt ik blij: iets nieuw en fris te creëren. Ook aanpassen aan wensen van klanten is mooi; vegetarisch, zout-/suikerarm, pittig of juist niet om enkele te noemen. The New Food In Town biedt om die reden gewoon wat anders.Het is immers 10.000 kilometer van hier, waar ik vandaan kom. De 7.100 Filippijnse eilanden liggen net boven de evenaar, met landschappen met terassen om rijst, bananen, papaya, kokosnoten en ananas te verbouwen. Elke eiland, elke regio in de archipel heeft door de eeuwen heen zijn eigen culinaire cultuur.

The New Food In Town brengt u geërfde recepten, geleende recepten. Van mijn oma en anderen. Generatie op generatie.

Geniet van hartige, zoet, bitter, zuur, zoet-zuur, zout-zoet, een hele nieuwe wereld van de smaak op uw smaakpapillen door The New Food In Town.

Hopelijk tot binnenkort

The New Food In Town

Liza de Lara Quintos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *